fredag, september 23, 2011

Tema Bok- och biblioteksmässan 2011...

Och bokmässan fortsätter...! :)

Idag är det många, riktigt bra programpunkter med intressanta författare! Svårt att välja helt enkelt...

Här kommer några av alla programpunkter som finns under dagen...

10.30 berättar Åsa Anderberg Strollo om sin nyutkomna bok Hoppas, som handlar om hemlösa tonårstjejer. Vi har boken på biblioteket! Åsa Anderberg Strollo på mässan!


11.30 kan vi lyssna till Jessica Schiefauer, som har skrivit en bok om en grupp tjejer som på dagarna utstår kränkningar från killar, medan de på natten dricker en magisk nektar och själva förvandlas till pojkar... Boken Pojkarna är inköpt till biblioteket! Jessica Schiefauer på mässan!



13.30 Arkan Asaad berättar om sin roman Stjärnlösa nätter. Läs mitt blogginlägg om boken från den 12 maj 2011! Arkan Asaad på mässan!

14.00 är det dags för Alex Schulman att berätta om sin andra bok Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött. Alex Schulman på mässan!


15.30 Katarina von Bredows nya bok heter Flyga högt. Hon samtalar tillsammans med Johanna Lindbäck, som precis kommit ut med Välkommen hem, om trassliga relationer och förbjudna kärlekar.





16.00 beräätar de två författarna, Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren om sin bok Cirkeln. Mats Strandberg är även författare till boken Halva liv. Läs mitt inlägg om boken från den 16 oktober 2009! Mats Strandberg på B&B! Sara Bergmark Elfgren på B&B!



18.30 Annika Thor pratar om sin roman Om inte nu så när som utspelar sig under Andra världkriget... Annika Thor på B&B!

Inga kommentarer: