tisdag, september 20, 2011

Tema Bok- och biblioteksmässan 2011...

Deckartemat är ett populärt inslag på B&B! Här kommer några kriminalförfattare och deras böcker...



Cecilia Helle debuterar som författare med boken Glysas öga. Boken handlar om Sanna som är nyhetschef på en stor tidning. När ett kvinna hittas mördad i ett naturområde nära Glysas grav, börjar jobb och privatliv att komma alltför nära varandra. det visar sig nämligen att Sannas man kände den mördade kvinnan mycket väl... Klicka här för evenemangsschema på B&B!



Petra Wester är på hemligt uppdrag i Budapest och ska där träffa Mr K, ombud för en anonym köpare av ett elektroniskt övervakningssystem. Till sin hjälp har Petra sin svensk-ungerska kollega Krisztina Lovas. Med på resan är också Petras dotter och det otänkbara händer. Petras dotter kidnappas och en jakt på kidnapparna tar sin börjar. En jakt som flätar nutid med dåtid och som har spår från Ungernrevolten 1956... Äppelkyrkogården av Anna Bovaller. Klicka här för evenemangsschema på B&B!

Så en facklitterär bok på temat brott, mord och andra kriminella företeelser...

Dag Öhrlund har under ett års tid rest runt i Sverige och besökt brottsplatser, pratat med offer och poliser. Resultatet blev boken Brott i Sverige, där du kan läsa om mordbränder, utpressningar, mord, våldsamma rån och vapentillverkning i ett modernt Sverige. Klicka här för evenemangsschema på B&B!

Inga kommentarer: