fredag, mars 04, 2011

Elever tycker till om böcker...

Två sista omdömen om böcker av två elever, en i TE3b och en i TE3c!

Operation Oden, skriven av James Holland, är en bok som jag verkligen skulle rekommendera till alla som är intresserade av andra världskriget, alla som vill ha lite personlig fakta om hur det verkligen var att befinna sig i en krigszon, eller helt enkelt till dem som uppskattar en bok med slag av mycket action, många vändpunkter och till och med en gnutta kärlek.
Det blir aldrig en riktigt tyst minut i boken, även om man växlar perspektiv mellan hjälten Jack Tanner och hans Ranger-infanterienhet, till den tyske överofficern Hauptmann Zellner, som vill ta död på Tanner ner än något annat. Varför då? Läs boken =)
Av Carl J-S.



Jens Lapidus bok Aldrig Fucka Upp.
En bok om Stockholms undre värld, skickliga brottslingar som begår galna brott och kommer undan med det. Kallblodiga, hårda och farliga karaktärer som begår mord, säljer droger och lever det kriminella livet fullt ut. Detta är minsann en bok för personer som inte läser så mycket eftersom man nästan tvingar sig själv att läsa boken för att den är så bra och spännande. Man blir helt enkelt fångad av bokens galna värld. LÄS DEN!
Av Adam A.

Inga kommentarer: