torsdag, november 12, 2009


Jag är wanted av alias David Larsson är skriven under pseudonym. I tjugo år var David inblandad i den värsta sortens kriminalitet. Varje dag, dygnet runt var ett spel med det egna livet, men också med andras liv som insats. En dag förlorade han och är nu efterlyst, på flykt och gömmer sig i Thailand. Återvänder han till Sverige väntar ett flera år långt fängelsestraff. Och, ännu värre, han har också ouppklarade affärer med undre världen som är efter honom. Det spelar ingen roll vem han är. Detta är hans historia, hans liv. Från det första personrånet i de tidiga tonåren till våld, kidnappningar, väpnade rån, indrivningar... Allt i våldets och kriminalitetens tecken...

Länk till bloggen Wanted.

Enligt bloggen blev alias David Larsson upptäckt av en förläggare på Wahlström & Widstrand, som läst hans blogg. Hon bad honom skriva en bok om sina upplevelser. Jag är wanted är den boken.
Psst.. Du gömmer väl inte att kolla in astronomiutställningen i biblioteket som pågår t o m den 20 november? Ta också chansen och vinn en bok. Tävlingsfrågorna hittar du här!

Inga kommentarer: